Artist support

Veel artiesten en/of bands hebben nog geen management, maar hebben wel de behoefte om af en toe te sparren met professionals uit de muzieksector. Om plannen aan te scherpen met een realistische kijk op je product, om kennis en vaardigheden op te doen die je nodig hebt om op dat volgende level te komen. Of om gebruik te maken van een breed netwerk aan contacten.

Voor de meeste algemene vragen over bijvoorbeeld promotie, publishing, muziekrechten etc lees je meer onder het kopje Artist Info.

ARTIST SUPPORT
Op projectbasis werken we mee aan een of enkele onderdelen waar je hulp voor inschakelt: de release(planning) van een album, het onderhandelen van een platencontract,  opzetten van een carrièreplan of organiseren van het team en je bedrijf als artiest.
Kosten: op basis van project


MANAGEMENT ADVIES
Introductiegesprek:
 Een gesprek van 2 uur waarin bijvoorbeeld besproken wordt wat het huidige niveau is, waar de ambitie ligt en wat er nodig is om dit te bereiken.
Kosten: € 90,00 excl. btw + reiskosten

Vervolggesprek: 
Het gezamenlijk maken van een plan van aanpak en hierbij advies ontvangen. Voor het gesprek heeft The Hidden Track je materiaal bekeken en ook hier wordt advies over gegeven. De inhoud van het gesprek bepaal je zelf: bepalen van een algemene koers, werken aan een releaseplan, het verbeteren van de live-show, advies over een publishing-aanbod of een aangeboden contract van een platenmaatschappij, weten hoe je meer optredens krijgt, etc.
Kosten: € 60,00 per uur excl. btw + reiskosten

Skype of Google Hangout: Soms kan het niet wachten. Een half uurtje per Skype of Google Hangout kan soms enorm verhelderend zijn.
Kosten: € 25,00 excl. btw


Ter info, wat je als artiest volgens ons van een manager mag verwachten: 


– bepalen van een lange termijn strategie en planning
– marketingadvies
– inhoudelijke analyse en advies (recording en live)
– creëren van kansen voor artiesten door te zoeken naar passende:
    * platenmaatschappijen
    * publishers, sync agents
    * boekingskantoren
    * sponsoren, partners
– voeren van onderhandelingen
– organiseren van het bedrijf dat je voert als artiest (wie doet wat)
– motiveren van de artiest
– beschikbaar stellen van het opgebouwde netwerk

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close