Artist support (NL)

Veel artiesten en/of bands hebben nog geen management, maar hebben wel de behoefte om af en toe te sparren met professionals uit de muzieksector. Om plannen aan te scherpen met een realistische kijk op je product, om kennis en vaardigheden op te doen die je nodig hebt om op dat volgende level te komen. Of om gebruik te maken van een breed netwerk aan contacten.

Voor de meeste algemene vragen over bijvoorbeeld promotie, publishing, muziekrechten etc lees je meer onder het kopje Artist Info.


ARTIST SUPPORT

Op projectbasis biedt The Hidden Track services waar je gebruik van kunt maken: strategisch advies, carrièreplan, releasebegeleiding, releasepromotie.
Kosten: informeer naar beschikbaar en tarief


THE HIDDEN TRACK TALENT 
Naast het bieden van full management service aan een select roster, kan een aantal artiesten meelopen in het The Hidden Track Talent Programma. Mocht een professionele carrière nog op zich wachten, misschien past dan het talent programma bij je: onder professionele begeleiding doorgroeien als artiest. Je doet nog veel zelf, maar leert daardoor ook hoe de business in elkaar steekt, hoe je ‘het bedrijf artiest’ organiseert en wat er allemaal bij een carrière komt kijken, zoals boekingen, auteursrecht, publishing en bijvoorbeeld distributiedeals. Met kennis en  netwerk altijd in de buurt.
Deelnemen: informeer naar mogelijkheden

Skype of Google Hangout: Soms kom je even niet verder. Een half uur contact per Skype of Google Hangout kan soms enorm verhelderend zijn.
Kosten: € 25,00 excl. btw


Ter info, wat je als artiest volgens ons van een manager mag verwachten: 


– bepalen van een lange termijn strategie en planning
– inhoudelijke analyse en advies (recording en live)
– organiseren van het bedrijf dat je voert als artiest (wie doet wat)

– creëren van kansen voor artiesten door te zoeken naar passende partners zoals:
    * platenmaatschappijen
    * publishers, sync agents
    * distributeurs
* boekingskantoren

    * sponsoren, partners
– voeren van onderhandelingen
– marketingadvies
– motiveren van de artiest

– beschikbaar stellen van het opgebouwde netwerk

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close